Főoldal Céginformáció Tevékenységek Képgaléria Referenciák Kapcsolat Főoldal Céginformáció Tevékenységek Képgaléria Referenciák Kapcsolat

   Céginfó

  A vállalat bemutatása

A transzformátor üzemi tevékenységet 1970-ben kezdtük a Vas és Fémipari Szövetkezetben. Cégünk, a Fluxus Kft a szövetkezetből vált ki 1992-ben, 5 tulajdonossal. Tevékenységi körünkbe tartozik: huzalgyártás, szigetelés, pabitcső készítése, tekercselés, transzformátorjavítás.

Működésünk kezdetén az üzemcsarnokot béreltük, de 1997-ben lehetőség nyílt rá, hogy nagyberuházásként megvásároljuk. A továbbiakban korszerű csarnokfűtést építettünk ki, valamint megvalósítottuk az úthálózat és a szociális létesítmények felújítását.

A dinamikus, folyamatos fejlesztés jellemző cégünk működésére, mely kiterjed a gépekre, berendezésekre úgy, mint a technológia korszerűsítésére. 2000. évben megszereztük a 9001:2000 ISO minősítést. A foglalkoztatottak száma 20-25 fő. Éves termelési értékünk 150-200 millió forint.

 


A tevékenységet egy három részből álló, összesen 2500 m2 alapterületű fűtött, daruzott csarnokban végezzük. Gépi berendezéseink értéke kb. 200 millió forint. Ezek között megtalálhatók húzó, lapító, szigetelő, csőgyártó, tekercselő gépek, valamint lágyító, szárító és csőkisütő kályhák és sok egyéb.

Főbb megrendelőink a multinacionális és hazai nagyvállalatok közül kerülnek ki, akik lefedik termelésünk 80-90 százalékát.

   

 

  Fluxus Kft. (2007) Minden jog fenntartva